Neglelak uden risiko for allergi

fffff
 

Det har altid været så svært for mig at finde en neglelak. Neglelak er noget skidt. Så er det sagt! Der er typisk formaldehyd, parfume og andre kedelige stoffer i. Jeg har også ofte oplevet, at mine negle nærmest bliver helt skøre og flosset af at bruge neglelak. Og ikke nok med det. Det forurener også vores indeklima, når vi putter det på. Det stinker, og vi indånder en masse skadelige stoffer. Ja – indrømmet. Jeg er lidt emsig her, og jeg har ikke brugt neglelak i årevis!

Men nu kan jeg endelig bruge de skønne lakker igen, for der er nemlig et nyt neglelakmærke, som bare er tiptop!

Det er mærket By K., som er er det allerførste neglelakmærke i hele verden, der har opnået allergicertificeringen Allergy Certified.

Neglelakkerne fra By K. indeholder hverken parfume, formaldehyd eller andre kendte allergener. Jeg kan næsten ikke vente med at prøve de flotte farver.

Så hold øje med dette mærke. Det er udviklet af to seje danske kvinder, upcoming og worldwide! De har lavet det som et internationalt mærke, så forbrugere over hele verden kan kigge efter, hvis de vil undgå hud-allergi.

Det vil Sustainable Living i hvert fald holde øje med og helt sikkert se nærmere på her på siden en gang.

 

leneVi lever i en verden fuld af kemikalier, som vi slet ikke kender konsekvensen af. Og det kan virke uoverskueligt som almindelig forbruger at finde rundt i, hvilke produkter, du skal vælge. MEN fat mod – ja det er en jungle, men der er heldigvis meget du selv kan gøre i din hverdag for at undgå de skadelige kemikalier. Lene Midtgaard guider dig til at vælge nogle kampe her i sin klumme.

Lene Midtgaard er forfatter til bøgerne “Sund baby uden kemi” og “Familie uden kemi” og har i hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med emner om kemikalier og bæredygtighed.

Scroll to Top