Kender du også disse to situationer?

1) Du køber de smukkeste (og selvfølgelig økologiske!) krydderurter i supermarkedet, grønthandleren eller sågar på planteskolen, stiller dem hjemme i vindueskarmen og glæder dig til både at nyde smagen, duften og synet af dem. En uge senere er de gule, tørre og slatne.

2) Du tager på ferie, og du kommer solbrun og veloplagt tilbage til hverdagen, for blot at opdage, at dine planter er døde imens.

Jeg har oplevet dem begge, men nu er det slut med det. Nu har jeg lækre og ALTID grønne krydderurter i vindueskarmen og kan tage på ferie til sommer med god samvittighed. Jeg har nemlig lavet et selvvandende system til mine planter og krydderurter. Det er mega nemt og jeg har lavet en lille video, så du også kan lave en selv.

Det eneste du skal bruge er:

En sodavandsflaske
En saks
Lidt vand
En plante.
Og en engangsklud (puha dem kan vi ikke lide, fordi der er mikroplastik i, så tag en af dem du allerede har brugt istedet for at købe en ny)

Et voila!

Se selv her:

Læs også: Tomaternes hellige tempel er en GrowCamp[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner]

 

lene

Lene Midtgaard har i hele sit arbejdsliv arbejdet med miljø, natur og bæredygtighed.

Til dagligt er hun centerleder i Miljøpunkt Østerbro, og er indvalgt i repræsentantskabet for Danmarks Naturfredningsforening.

Hendes hjerte slår et ekstra slag, når snakken falder på, hvordan vi får mere natur i byen og bliver mere selvforsynende.

Følg med i Lenes klummer her på siden. I haveklummen, kan du følge hende ud i alverdens eksperimenter i haven i Søborg, der er fuld af unger, høns og kaniner. Hun er også altid klar til at guide dig til at vælge dine kampe i produktjunglen, så du undgår skadelig kemikalier. Lene er forfatter til bøgerne “Sund baby uden kemi” og “Familie uden kemi”.

[/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top