3 bæredygtige gaver til ca. 100 kroner

fffff
 

Vidste du, at man kan smage forskel på honning fra Valby og Vesterbro?

honningHonning fra byen er et rent, lækkert og 100{ae8b515b702211f8da27fffec0d7e60933e93a1aa3cfc3f1f1efced806c3905e} naturligt produkt. Bier er meget lugtsensitive, så de undgår forurenede blomster, og de giver ikke tungmetaller fra sig til honningen. Bybier samler nektar i villahaver, parker, grønne pletter og altankasser. Man kan faktisk smage forskel på honningen fra de forskellige bydele, og om det er høstet forår, sommer eller efterår.

Bybis gaverør “Smag København” indeholder fem glas honning fra fem forskellige bydele, produceret af de bybier, der får København til at blomstre. Desuden får du historien om Bybi i en lille brochure.

Du kan købe produktet hos www.socialgoodstories.dk for 95 kr. plus fragt eller hos en af Københavns 35 lokale forhandlere til 100 kr.

Bybi har i øvrigt en forretningsmodel, som vi er ret glade for i Sustainable Living, da de skaber nye muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, hjemløse og langtidsledige. Det kan du læse mere om her. 

 

greenify_kvadratiskGi´ planterne et økologisk shot!

Hos Greenify kan du få en af Sustainable Livings yndlingsgaver, som er denne smukke stentøj-flaske med økologisk plantegødning. Gødningen kan bruges både på altanen eller til stueplanterne – et godt alternativ til den medbragte rødvin.
Flasken koster 80 kr. hos Greenify og kan købes her.

 

Greenify har i øvrigt et koncept lige i Sustainable Livings smag: Få abonnement på sæsonens økologiske blomster, krydderurter eller spiselige planter og få dem bragt lige til din dør – og de kommer i en altankasse eller krukke i overraskende flot genbrugsplastik. Perfekt hvis du ikke selv har grønne fingre eller tror gødning ikke falder i værtindens smag! Læs mere her.

 

Bambus, bambus, bambus.
Det gror lynhurtigt uden brug af pesticider og kunstgødning og frigiver mere ilt end nogen anden plante. Det batter på CO2 kontoen! Desuden er bambus hårdere end traditionelle træsorter og derfor mindre modtageligt for fugt og smag.

smageske-oekologisk-bambus-bambugive-rest-grydeske-oekologisk-bambus-bambuVi har udvalgt nogle flotte køkkenting i økologisk bambus til en billig penge: F. eks. kan du få en grydeske med en genial lille bølge på bagsiden, så du kan lægge den på køkkenbordet uden at fedte.
Køb den her, blot 39 kr.

Eller hvad med en flot smageske til 35 kr? Køb den her eller i GåGrøn Butik i Jægersborggade 48, København.


peberkarHvis du samtidig køber et salt- og peberkar i samme materiale, har du en samlet gave på den gode side af 100 kr.
De koster 20 kr. stk. og kan købes her

 


kort-salatsaet-oekologisk-bambus-bambu
En anden god bambusgave kan være et kort salatsæt til den lille skål. Det koster 79 kr.

Det kan købes her.


Tip: Du kan også finde flere gode gaver og køkkenting uden mikroplastik.
Se vores artikel, og hvor du kan købe det her.

Scroll to Top