Vi lever i en verden fuld af kemikalier, som vi slet ikke kender konsekvensen af. Der er hormonforstyrrende stoffer i din deo og i børnenes legetøj, kræftfremkaldende farvestoffer i meget af vores tøj, microplastik i din ansigtscreme og din karklud. Og det kræver nærmest en phd i bæredygtige indkøb, hvis du skal sikre dig et etisk indhold i din indkøbskurv, når du køber ind til aftensmaden.

MEN fat mod – Sustainable Living prøver løbende med en række artikler at guide dig til at vælge dine kampe og til de bæredygtige valg. Ja, det er en jungle, men der er heldigvis meget du selv kan gøre i din hverdag, der gør en forskel, både for kloden og for dig selv.[/vc_column_text]

 

zenzParfume
Flere danske undersøgelser viser en stor stigning af parfumeallergi i befolkningen, og har man først en parfumeallergi, går den aldrig væk igen. Så hvad gør man, når man ikke vil undvære sin parfume?

Læs klumme her

 

downloadMadspild
… er definitivt en kamp, du skal vælge. Mens din røde bøf, ost og rødvin nok vejer tungt i dit personlige klimaregnskab, giver det dig i det mindste nydelse og har en funktion. Madspild, derimod, er bare dyrt og til ingen verdens nytte.

Her er 3 gode apps til at undgå madspild

 

økologiØkologi
Det er ikke altid, at hverdagen og økonomien går op i en højere enhed med 100 {ae8b515b702211f8da27fffec0d7e60933e93a1aa3cfc3f1f1efced806c3905e} økologi. Se her, hvilke varer du skal prioritere, når du skal vælge dine kampe.

Læs mere

 

 

 


microplastikKøkkenet

Du behøver ikke at strikke din egen karklud for at undgå microplastik, eller støvsuge helsebiksene for rengøringsmidler for at undgå skadelig kemi. Du kan nøjes med at gå efter den svanemærkede brune sæbe og sulfo, og der er et voksende marked for biologisk nedbrydelige klude og svampe.

Få guiden her

[/vc_column][/vc_row]
Scroll to Top